Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

ECP Jaarfestival 2023: Speciale Sessie over AI door NL AIC

november 16, 2023 @ 11:30 - 19:30

Op woensdag 16 november 2023 vindt het ECP Jaarfestival plaats in de Fokker Terminal in Den Haag, ter viering van het 25-jarig jubileum van ECP. De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) is ook aanwezig, tezamen met o.a. de werkgroepen Onderwijs, Media en Cultuur, Human Capital en Publieke Diensten. De NL AIC organiseert meerdere activiteiten, waaronder een eigen sessie.

Sessie: Generative AI vs Narrow AI, Nu en in de Toekomst (13.50 – 14.35)

De ontwikkelingen in de wereld van kunstmatige intelligentie (AI) gaan razendsnel en hebben impact op vrijwel alle sectoren. Deze sessie heeft als doel de vele facetten van AI inzichtelijk te maken en zal onder andere ingaan op:

 • Actualiteiten rondom AI | met een introductiepresentatie door Eppo van Nispen tot Sevenaer.
 • Een praktijkvoorbeeld | Een presentatie door ECP-deelnemer CapGemini.
 • De effecten en Raakvlakken van AI | Een paneldiscussie met experts uit diverse disciplines, gemodereerd door Coalitiemanager Kees van der Klauw.De panelleden:
  Eppo van Nispen tot Sevenaer (Voorzitter van de NL AIC werkgroep Media en Cultuur)
  Elja Daae (Voorzitter van de NL AIC werkgroep Publieke Diensten)
  Imane Oulali (Lid van de NL AIC werkgroep Onderwijs)
  Ernst van Dam (Directeur Capgemini Academy)

Het aantal geïnteresseerden voor de sessie is de capaciteit van 250 ver voorbijgegaan, dus wees op tijd bij de sessie om hem bij te kunnen wonen.

ECP Jaarfestival: 25 Jaar Digitalisering

Dit jaar viert ECP haar 25-jarig bestaan, een kwart eeuw van digitale revolutie. Tijdens het festival wordt er uitgebreid stilgestaan bij de ontwikkelingen van de afgelopen 25 jaar en de rol die ECP daarin heeft gespeeld. Het programma staat bol van actuele thema’s, ontmoetingen en kennissessies. Bezoek de ECP-website voor meer informatie.

Programma en Sprekers
De dag is gevuld met een scala aan activiteiten, van een plenaire opening tot diverse break-out rondes. Houd hun website en sociale media kanalen in de gaten voor updates over de sprekers en het definitieve programma.

Deelname en Netwerken
Neem deel aan keynotes en break-out sessies en blijf op de hoogte van de veranderende digitale wereld. Ontmoet gelijkgestemden, deel kennis en leg nieuwe contacten. Met tal van netwerkmogelijkheden is het ECP Jaarfestival 2023 de ideale gelegenheid voor zowel nieuwe als bestaande relaties.

Locatie
Het evenement vindt plaats in de Fokker Terminal in Den Haag, een CO2-neutrale locatie met een rijke geschiedenis.

Adres
Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag
070 262 9066

Gegevens

Datum:
november 16, 2023
Tijd:
11:30 - 19:30
Site:
https://nlaic.com/agenda/ecp-jaarfestival-2023-speciale-sessie-over-ai-door-nl-aic/

Locatie

Den Haag